Kennel Leniences

Pirkko Kujanpää
&
Riikka Kajan

leniences(at)gmail.com
(at) = @

Meidän perheessämme on ollut koira lähes koko ajan. Ensimmäisenä oli kultainennoutaja Lotta. Lotta kuoli 12-vuotiaana ja sen jälkeen vietimme pari koiratonta vuotta. Sitten oli aika saada koira perheeseen ja rotuihin tutustuminen alkoi. Berninpaimenkoiran taisimme löytää ensimmäiseksi kirjasta, sen jälkeen Tampereen keväisestä koiranäyttelystä, jossa tapasimme myös ensimmäisen bernimme kasvattajan.

   Maroussia Petunia-Perdita muutti meille kesällä 2000. Nella oli ja tulee varmaankin aina olemaan se ihanin, viisain ja ovelin koira, joka meillä on koskaan ollut. Se on kennelimme A- ja B-pentujen emä. Nellasta jouduimme luopumaan syksyllä 2006.  Vuonna 2003 meille tuli Nellan tytär Maroussia Verdina eli Dina, joka on C-pentueemme emä. Dinan menetimme äkillisesti heinäkuussa 2010. C-pentueestamme kotiin jäi Leniences Ciara-Catalyn eli Ciara.

  Vuonna 2005 läheinen tuttavamme päätti ottaa pienen koiran. Me olimme mukana etsimässä sopivaa rotua. Pääsimme tutustumaan Ladyyn, tuttavamme uuteen kleinspitz-pentuun ja puoli vuotta ehti kulumaan kunnes meille muutti Tempore Missing Words eli Missy.  Missy on M-pentueemme emä. Vuoden 2007 keväällä Tirhan Almost Famous eli Kaisu liittyi porukkaan. Kaisu on K- ja L-pentueidemme emä. K-pentueesta jäi kotiin Leniences Kesarea eli Ilo.

  Me itse olemme äiti ja tytär, jotka koirista innostuttuaan päättivät aloittaa myös kasvatustyön. Pentueita meille syntyy harvakseltaan ja jokaisen uuden pennunottajan haluamme tavata ennen kuin pentua edes luvataan myydä. Omista kasvateistamme olemme kiinnostuneet kuulemaan uutisia koko niiden elämän ajan.

Kasvatustyöstämme kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan meihin ja koiriimme!